Lezingen van het centrum

Een aantal video's opgenomen in het centrum kan je bekijken via het kanaal van Dhammavedin op Youtube. Klik hier

De meeste lezingen van Triratna Gent vind je op https://www.freebuddhistaudio.com/search.php?y=&sp=&s=0&r=10&q=gent&b=p&l=en&ep=&o=rdOp de voorbije International Gathering in Adhisthana gaf Arthakusalin een lezing over "Everything of worth is defenceless" (in het Engels). Het is heel natuurlijk dat wij mensen resoneren met het Transcendente maar in deze geseculariseerde wereld negeren we het of ontkennen we het. Laat ons het Transcendente opnieuw zijn rechtmatige plaats geven in het leven!
https://www.youtube.com/watch?v=EtTN-AvPSWs
Via volgende link https://vimeo.com/141930727 kan je kijken naar een lezing van Arthakusalin op de allereerste Europese Mainland Convention van Triratna nabij Berlijn in juli 2015. Het gaat over Boeddha-trots en de Boeddha vieren en eren op po√ętische wijze.
https://soundcloud.com/freebuddhistaudio/arthakusalin-energy-in-pursuit-of-the-good

Lezing van Arthakusalin over virya, de energie om het goede te doen en het gaat o.a. over de stem van de Dharma in onze vrienden zien, het vinden van betekenisvolle activiteiten.... het is een lezing in het kader van de internationale stadsretraite in november 2015.


Een interview met onze president Mahamati uit het Verenigd Koninkrijk.
https://www.youtube.com/watch?v=-pXmbToqD40&feature=youtu.be


Hieronder een lezing over Milarepa als eerbetuiging aan de overleden Vajragita, Ordelid en publieke preceptor die een pioniersrol had in Triratna in de Lage Landen. Je kan nog een andere lezing beluisteren hierover via https://www.freebuddhistaudio.com/audio/details?num=LOC2477