Previous Frame Next Frame
Dinsdagavond meditatietraining
van 3/9 - 29/10
Vanaf begin september zijn er op dinsdagavond 9 avonden met begeleide meditatie en met aandacht voor een bepaald aspect van meditatie. Deze avonden kan je los van elkaar volgen. Het aanbod vind je via onderstaande link.
Module Radicale Dharma
5/11 - 10/12
Een inleidende reeks over boeddhisme én meditatie tegelijk. Ben je op zoek naar betekenis in je leven? Naar verandering? Naar wat diep vervullend kan zijn? Meer via de link hieronder.
Zomerprogramma juli-augustus
Elke dinsdag en donderdag zal het centrum in de zomer open zijn van 19u30 tot 21u30 voor gezamenlijke meditatie. Tijdens de zomermaanden is er GEEN ochtendmeditatie op dinsdag en donderdag.
Boeddhadag 2019
zondag 1/9 van 11 tot 16u
Voor de derde keer organiseren boeddhistische groepen uit Gent een mogelijkheid voor het publiek om kennis te maken met de verschillende boeddhistische tradities aanwezig in de Gentse stad. Kom en proef van de rijke verscheidenheid en van de eenheid van hart.
Tiratana Vandana
Onze Sangha geeft uiting aan diepe eerbied en dankbaarheid voor de Boeddha, de Dharma (de visie van de Boeddha) en de Sangha (de gemeenschap)
Lezingen donderdagavond
Lezingen over ons jaarthema van het Bodhisattva-ideaal kan je je beluisteren (bekijken) via onderstaande link.
De Mandala van Vrijgevigheid: geef, geef, geef!
Help Triratna Gent de kostbaarheid van schoonheid, van helderheid en mededogen, van liefde en verbinding doorgeven. Onze wereld heeft behoefte aan een visie waarin de mens als mens gezien wordt, voluit, waarin de mens gezien wordt in zijn hoogste mogelijkheden. Jouw financiële steun draagt hieraan bij! BE54 8915 8421 0697
Retraites in Metta Vihara
Het Triratna retraitecentrum Metta Vihara, in Hengstdijk, heeft een aantal retraites in aanbod. Neem eens een kijkje. Er zit misschien iets tussen waar je nood aan hebt.